);

Celebra la festa per la inclusió!

Com va sorgir el videoclip?

El videoclip neix d’un episodi lamentable protagonitzat per l’escriptor Arcadi Espada. Al programa Chester in Love de Risto Mejide, Espada es va referir a la síndrome de Down com una “desgràcia”, i a les persones que el tenen les va titllar de “patètics”, “víctimes de la seva condició”, “desgraciats” o “fills ximples”.

Aquestes declaracions van indignar a molta gent. Entre ells, Mercado Negro, que té un familiar amb SD. Fruit de la indignació, el grup musical va escriure una canço titulada Maravillosamente especial on es reivindiquen valors com el respecte, la diversitat i la inclusió.

La FCSD va rebre el tema amb l’objectiu d’elaborar un videoclip que plasmés aquest missatge, transformant un fet que va nèixer de la discriminació cap a un col·lectiu, en na iniciativa que trenca amb prejudicis. hem volgut donar una resposta bonica i respectuosa en la qual, durant mesos, hem posat tot el nostre esforç.

Qui som?

La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) és una entitat privada, sense ànim de lucre, que treballa des de 1984 per la inclusió de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals (Descobreix més)

Mercado Negro és una banda de pop-rock d’origen barceloní formada a principis dels 80. Després de 10 anys apartats dels escenaris reapareixen en escena amb un nou disc titulat Lo que pasa en Las Vegas se queda en Las Vegas.

Ara tornen a escena amb la mateixa discogràfica que els va veure néixer, Flor y Nata Records, i una banda formada per dos components de la seva primera formació, Manolo Fernández (baix i veu) i José Luis Sosa (guitarra i veu), al costat de Dani Pujals (trompeta i teclats), Angélica (veu) i Habana (bateria).

Maravillosamente especial

Aquest videoclip és un cant a la celebració de la vida amb el que volem transmetre que som tots diferents, independentment de tenir o no la síndrome de Down, i això és el que ens fa especials. Només cal trencar amb els prejudicis i descobrir que el món de les persones amb síndrome de Down és tan real i interessant com el de les persones que no la tenen.

FES EL TEU DONATIU!


    Dades fiscals


    Persona físicaOrganització


    CatalàCastellà

    Han col·laborat