Empreses

Les aliances corporatives amb empreses, fundacions i associacions empresarials suposen un gran impuls a la tasca de la FCSD, i molts beneficis (fiscals i no fiscals) per aquestes entitats, que veuen reforçada la seva imatge corporativa, la implicació de treballadores i treballadors, i assoleixen els seus objectius a nivell de Responsabilitat Social Corporativa i de ODS.

Cada dia és més important per a una empresa ser conscient de les problemàtiques del seu entorn, i s’ha de convertir en un dels agents del canvi, sent protagonista de la transformació de la societat en la que conviu.

LES NOSTRES ALIANCES

Pots col·laborar amb la FCSD, i transformar la vida de milers de persones amb la síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals així:

Finança un servei: Col·labora amb qualsevol dels nostres serveis, per tal que la FCSD pugui seguir atenent a les persones i famílies usuàries.

Fes-te soci col·laborador: Fes que la teva entitat sigui sòcia de la FCSD, fent aportacions periòdiques que garanteixin la nostra independència i sostenibilitat econòmica.

Acull-te a mesures alternatives: La Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social preveu que hi pot haver empreses que no puguin contractar a persones amb algun tipus de discapacitat Per aquest motiu, les empreses poden fer donacions a entitats com la FCSD, per tal de cumplir amb les seves obligacions legals.

Contracta: Si la teva empresa té més de 50 treballadors, ha de reservar el 2% de la seva plantilla a persones amb discapacitat. A la FCSD som el teu aliat per trobar la persona més indicada.

Altres formes de col·laborar:

Voluntariat corporatiu: Podem compartir algunes activitats de la FCSD, donant el vostre temps i participant activament en la nostra tasca.

Màrketing amb causa: Patrocina un acte de la FCSD, dona o cedeix-nos materials, o fes-nos arribar ofertes i descomptes per als nostres usuaris.

Sensibilitza i difon a través de la vostres eines de comunicació interna i externa, o contractant la nostra Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta, per a que facin una xerrada-conferència a un dels vostres esdeveniments corporatius.

Fes una Compra Solidària: Visita la nostra botiga online i compra obres cedides o realitzades pels nostres usuaris de l’Espai d’Art, les nostres postals de Nadal, o els punts de llibre.

ENTITATS SOLIDÀRIES

AVANTATGES FISCALS

La vostra aportació desgrava un 35% en la quota de l’impost de societats, i un 40% a partir del tercer any (tal com estableix la Llei 49/2002, que regula els incentius fiscals per als convenis de col·laboració empresarial). Des de la FCSD, us facilitarem el certificat de donació per tal que pugueu desgravar l’aportació efectuada.

CONTACTE

Gestor d’Aliances Corporatives
Xavier Pitarch Robles
xpitarch@fcsd.org
T.: 93 215 74 23

Accessibility