);

Actualitat

La Festa d’estiu de l’àrea infantil de la FCSD vam comptar  un munt d’activitats com tallers de maquillatge, jocs, taller de lectura… I per als més petits es va muntar l’Espai infantil.

A l’acte van parlar Katy Trias Trueta, directora de la Fundació; Artur Fernández, director de l’Àrea Infantil; Núria Ferrer, Coordinadora del Servei d’Atenció a Famílies (SAF); i Edgar Prat, responsable de l’àrea de Promoció de Persones. El moderador de l’acte va ser el jove Joan Gil.

També va intervenir Montserrat Vilarrasa Monclús, membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta i vocal en representació de les persones amb Discapacitat Intel·lectual, a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), de l’Ajuntament de Barcelona.

El final de festa va ser una actuació musical amb la que tothom va cantar i ballar.

Us compartim un recull en format audiovisual de les activitats que els nens, nenes i joves que participen als diferents grups del Servei de Seguiment en l’Etapa Escolar i del Servei d’Atenció a les famílies han realitzat durant l’any.

Volem agrair a Grup Ametller, Santiveri, La cistella de pa, L’obrador sense gluten, Cobega S.A., Grup Món d’Oci, Ludomar Txocolatera Group S.L., Disbesa Grupo, La Bolsera, Atucom, Arsmedia S.L. i Ecoologic.com la seva col·laboració amb la festa. Moltes gràcies!

Foto: Núria Calvet

Comparteix!