);

Programa d’activitats per a persones amb discapacitat intel·lectual a partir de 16 anys

Diferents itineraris formatius dissenyats perquè les persones puguin accedir a la seva màxima autonomia i a una vida independent.

Els professionals de la Fundació us podran aconsellar i orientar per escollir les activitats que millor s’adaptin a les vostres necessitats.

Totes les activitats es realitzaran a la Seu o a l’Espai 2 de la Fundació excepte aquelles on s’indiqui un lloc diferent.

Seu: C/ Comte Borrell, 201-203, entresòl, 08029 Barcelona

Espai 2: C/València 79, 1r 3a., 08029 Barcelona

Avantatges per als Socis Amics

  • No pagaran matrícula.
  • 7% de descompte de les quotes en cas de fer més d’un curs de pagament de forma simultània de l’apartat Cursos i Tallers.
  • Sessions de Cinefòrum gratuïtes.

Transparència

D’acord amb les noves polítiques de transparència, us informem del cost real dels cursos. La Fundació cobreix el màxim possible de la diferència entre el cost real i el preu a través de subvencions, quotes de socis i aportacions privades.

Reducció de quota

Les famílies amb dificultats per assumir les quotes de les activitats, podeu sol·licitar una reducció de quota. Trobareu tota la informació, els requisits i els formularis per sol·licitar la reducció de quota en aquest enllaç. Per dubtes o més informació, contacteu amb Núria Ferrer (nferrer@fcsd.org).

Fins al 22 de juny.

A partir del 27 de juny trobàs les llistes definitives penjades a la Seu de la Fundació. També pots trucar per telèfon al 932 157 423 ext.0 i demanar per la secretaria de serveis.