Salut mental en la persona en situació de discapacitat intel·lectual o del desenvolupament: diagnòstic i diferents psicoterapies.

La salut entesa com un estat de benestar físic, mental i social és un objectiu al qual els professionals d’atenció directa ens enfrontem cada dia. El funcionament humà està influït per qualsevol condició que alteri la seva salut física o mental per això és molt important afavorir el benestar emocional.

Les persones que presenten trastorn mental o comportaments desajustats, afegits a la seva condició de discapacitat intel·lectual han estat, durant molts anys, sense diagnosticar ni tractar. La comprensió i el diagnòstic dels trastorns que presenten: de conducta, de comportament, mentals i situacions complexes com la sexualitat o els duels, ens ha portat a poder-los detectar, diagnosticar i tractar.

Objectiu:
Adquirir un major coneixement sobre els trastorns mentals de les persones amb discapacitat i conèixer les eines i estratègies per abordar-los i tractar-los. Acompanyar i orientar les famílies en aquests processos.

L’objectiu final:
Vetllar pel benestar emocional de les persones amb discapacitat intel·lectual.

En aquest curs s’analitzaran els diferents trastorns de conducta i mentals i es donaran claus per afrontar-los des de les diferents disciplines dels assistents. Així mateix podrem analitzarr casos i situacions complexes que plantegen els professionals.

Sala 15 de l’Espai 2 de la Fundació Catalana Síndrome de Down (c/València, 79-81, 1r 3a, Barcelona).

Horari: 29 de novembre del 2019 de 9:30 a 13:30

Preu: 84 €

Formació bonificable

Forma de pagament: ingressar l'import del curs al número de compte de La Caixa CCC: ES74-2100-3054-67-2200521450. El BIC/SWIFT es: CAIXESBBXXX.

Recordeu que perquè la inscripció sigui efectiva, heu d’enviar el comprovant de l’ingrés bancaria a yramirez@fcsd.org amb el vostre nom i el nom del curs.

Un cop hàgim rebut el comprovant, us confirmarem la inscripció des del Servei de Formació.

Aquells que decideixin tramitar la bonificació a través de la nostra entitat han de gestionar tota la documentació amb prou anticipació (abans de 10 dies de la realització del curs), sinó no es podrà garantir aquesta gestió.


Per qualsevol dubte o aclariment contactin amb el servei de formació a formació@fcsd.org

Accessibility