Salut mental en la persona en situació de discapacitat intel·lectual o del desenvolupament: diagnòstic i diferents psicoterapies.

La salut entesa com un estat de benestar físic, mental i social és un objectiu al qual els professionals d’atenció directa ens enfrontem cada dia. El funcionament humà està influït per qualsevol condició que alteri la seva salut física o mental per això és molt important afavorir el benestar emocional.

Les persones que presenten trastorn mental o comportaments desajustats, afegits a la seva condició de discapacitat intel·lectual han estat, durant molts anys, sense diagnosticar ni tractar. La comprensió i el diagnòstic dels trastorns que presenten: de conducta, de comportament, mentals i situacions complexes com la sexualitat o els duels, ens ha portat a poder-los detectar, diagnosticar i tractar.

Objectiu:
Adquirir un major coneixement sobre els trastorns mentals de les persones amb discapacitat i conèixer les eines i estratègies per abordar-los i tractar-los. Acompanyar i orientar les famílies en aquests processos.

L’objectiu final:
Vetllar pel benestar emocional de les persones amb discapacitat intel·lectual.

En aquest curs s’analitzaran els diferents trastorns de conducta i mentals i es donaran claus per afrontar-los des de les diferents disciplines dels assistents. Així mateix podrem analitzarr casos i situacions complexes que plantegen els professionals.

Sala 15 de l’Espai 2 de la Fundació Catalana Síndrome de Down (c/València, 79-81, 1r 3a, Barcelona).

Horari: 29 de novembre del 2019 de 9:30 a 13:30

Preu: 84 €

Formació bonificable

Accessibility